Oglaševalska samozadostnost

Oglašujte poceni in učinkovito
Ustvarite lasten medij za komuniciranje z vašimi kupci

Živimo v zanimivem času, kar se še posebej odraža v trženju in oglaševanju. Splet je neverjetno orodje, s katerim lahko podjetja, kot je vaše, učinkovito komunicirajo s svojimi kupci. To orodje vam omogoča hitre odzive, testiranje različnih pristopov ter enostavno sporočanje novosti in ugodnosti, ki jih pripravljajte za vaše kupce.

Kot veste, je na spletu na voljo precej različnih možnosti oglaševanja. Vendar je za vas ključno, da čimprej ustvarite vaš lasten medij in si tako zagotovite vašo oglaševalsko samozadostnost.

Kako do oglaševalske samozadostnosti?

  1. Potrebujete zanimiv, berljiv, lepo oblikovan e-časopis, ki ga bodo vaši kupci z veseljem prebirali iz meseca v mesec.
  2. Poiskati morate vaše kupce in jih povezati v veliko bazo prejemnikov vašega e-časopisa. To lahko storite s pomočjo spletnih promocij – viralnih nagradnih iger. Njihov viralni učinek bo poskrbel, da se bo vaša baza polnila s pravimi kontakti precej hitreje kot sicer.
  3. Vaš e-časopis pošljete na vašo bazo ter tako oglašujete poceni in učinkovito. V veliki meri ste postali oglaševalsko samozadostni.
Z našo pomočjo boste ustvarili vaš e-časopis in vašo bazo ter vstopili v vznemirljiv svet e-poštnega marketinga.


Želim
izvedeti več