Pogoji za uporabo spletnih strani

Mobinia inter d.o.o. (v nadaljevanju družba) na teh spletnih straneh posreduje vsebine, ki vključujejo spletne storitve in informacije o družbi, njenem poslovanju, proizvodih ter storitvah. Kot uporabnik teh spletnih strani se strinjate s temi Pogoji za uporabo spletnih strani.

Družba si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Vsebina teh spletnih strani je v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsi uporabniki vse objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti družba niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je ali še sodeluje pri nastanku, izdelavi in/ali vzdrževanju teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem, dostopom do in/ali uporabo teh spletnih strani in/ali vsebin, ki jih te spletne strani vsebujejo in/ali zaradi nezmožnosti uporabe vsebin na teh spletnih straneh in/ali kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v vsebini teh spletnih strani, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik in ne vsebujejo vaših osebnih podatkov. Piškotke uporabljamo za spremljanje obiska na naših spletnih straneh z orodjem Google Analytics. Na vaš računalnik se namestijo naslednji piškotki:

Piškotek Namen Datum izteka
__utma Določa posamezne obiskovalce. 2 leti
__utmb Določa obiskovalčevo sejo. sejni piškotek
__utmz Spremlja vire obiska. 6 mesecev
__utmv Spremlja spremenljivke. 2 leti
cookie_compliance Hrani vašo izbiro o uporabi piškotkov. 1 leto