Zakup baze CIKCAK

Sprožite oglaševalski plaz!
Več kot 178.000 potrošnikov čaka vaše sporočilo

Odkrili ste nas, ker vas zanima: oglaševanje nagradne igre ali posebne ugodnosti, e-poštni marketing, posredovanje ekskluzivnega e-sporočila na izbrano ciljno skupino, gradnja baze kontaktov, spletno anketiranje …

Portal CIKCAK že več kot deset let obvešča potrošnike o posebnih ugodnostih in nagradnih igrah različnih podjetij. V tem času smo oblikovali eno največjih slovenskih marketinških baz. Danes šteje osvežena baza CIKCAK več kot 178.000 potrošnikov, ki se zelo dobro odzivajo na vaše izbrane ugodnosti in z veseljem sodelujejo v nagradnih igrah ali anketah.

Odzivna baza kontaktov je danes vaš največji spletni zaklad! Vašo bazo kontaktov lahko obogatite tudi z zakupom baze CIKCAK. V njej boste zagotovo odkrili vaše nove stranke.

Si predstavljate, kako dober odziv bo imela vaša spletna promocija, če povabilo k sodelovanju v njej pošljete na bazo CIKCAK?

Še več. V bazi CIKCAK so potrošniki, ki zelo radi širijo glas. Če jim boste to omogočili, bodo vašo spletno promocijo predstavili tudi svojim prijateljem in znancem. Za vas brezplačno!

Kaj pridobite z zakupom baze CIKCAK?

  • dostop do več kot 178.000 potrošnikov, ki se razveselijo vaše spletne promocije,
  • ekskluzivno oglaševanje, saj je v poslano e-sporočilo vključen samo vaš oglas,
  • e-sporočilo, izdelano po vaših željah, da bo vaš oglas res izstopal,
  • personalizacijo, da lahko osebno naslovite vsakega prejemnika posebej,
  • segmentacijo, da lahko po starosti, spolu ali kraju dosežete pravo ciljno skupino,
  • natančno testiranje e-sporočila, ki bo zato lepo oblikovano v vseh odjemalcih.

Želite doseči še večjo množico? Poleg zakupa baze CIKCAK vam uredimo tudi zakup naših partnerskih baz. Dobro jih poznamo in vemo, katere bi bile primerne za vas.

Se je odziv na vašo nagradno igro »ohladil«? Potem potrebujete osvežitev. Oglaševanje na bazo CIKCAK vam priskrbi nove sodelujoče in poskrbi za uspeh vaše spletne promocije.


Želim
izvedeti več